21 Şubat 2011 Pazartesi

ÇOK ÖZEL SIRLAR

Öyle sırlar vardırki kimseye söyleyemez, içinizde sizi eritir, söylemek istersiniz yapamazsınız, toplumdan çekinirsiniz. Sakladığın o çok özel sırrını sende yaz. Senin ggibi saklayanlarla paylaş çünki sen tek değilsin, belkide senin gibi sırrı olanların yüreğine su serpersin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kocam iş kolikti. işe gitmek için sabah 7de kalkar, eve en erken 11de gelirdi. yemek çay derken gece1 olurdu. yıllarca böyle sürdü. benimle ilgilenemezdi onun tek aşkı işiydi. birgün alış veriş yaparken mağazanın tezgahtırıyla tanıştım. aldığım ürün defolu çıkmıştı aradım öyle arkadaşlığımız başladı. gittikçe samimi olduk. kocamın vermediği ilginin fazlasını o bana bana verdi. ilkkez mağazanın deposunda birlikte olduk çok heycanlıydı büyük zevk almıştım yıllarca devam etti. o başkasını bulana kadar. başkasıyla birlikte olmuştum ama kocamı seviyordum. benim tek derdim biraz ilgi şefkatti işine gösterdiği dikkatin birazını banada vermesiydi.

Adsız dedi ki...

ben tahir, sırrımı paylaş mak istedim. Çalıştığım işyerinde bir bayan vardı 3 aydır aynı yerde çalışıyordu ama hiç ilgimi çekmemişti taki o güne kadar. Bİr gün öyle bir geldiki mini etek açık yaka tişört görünçe bu omu diye şaşırdım kaldım. Çalışırken masanın altından görünen bacakları harikaydı pürüzsüz kılsız parlıyordu gözümü alamadım bacak arasından dantelli külotu görüyordu. çok tahrik etti beni dayanamadım tuvalete gittim 31 çektim.

Yorum Gönder

*** YORUM BÖLÜNDE SİZDE SIRLARINIZI PAYLAŞIN***